YRITYS

Suunnittelulinja Finland Oy on turkulainen rakennusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat suunnittelupalvelut koko rakennusprojektiin. Meillä on vahva osaaminen niin arkkitehti-, rakenne- kuin talotekniikan suunnittelusta, projektinjohtopalveluista sekä rakennuttamisesta. Toteutamme myös kiinteistöjen LVISA-kuntokartoituksia ja energiamittauksia. Liiketoimintakonseptimme idea on, että asiakkaat saavat kaikki suunnittelupalvelut sekä rakennuttamisen yhdeltä toimijalta.

Toimipaikkamme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen laajuisesti. Henkilökuntaamme kuuluu oman alansa asiantuntijoita, ja käytössämme ovat alan viimeisimmät ohjelmat. Luontevana osana suunnittelutyöhön kuuluvat erilaiset 3D-mallinnukset, visualisoinnit ja materiaalihankintaan tarvittavat määräluettelot. Suunnittelijoillamme on pitkä kokemus uudis-, saneeraus- ja lisärakennushankkeista. Hyvin yhteen pelaavien asiantuntijoidemme ryhmä huolehtii hankkeiden läpiviennistä kustannustaloudellisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

HISTORIAA

Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1992, jolloin Kimmo Kotro aloitti yritystoiminnan toiminimellä. Kolme vuotta myöhemmin hän perusti Suunnittelulinja Kimmo Kotro Oy:n, jonka toimintaa nykyinen yritys jatkaa nimellä Suunnittelulinja Finland Oy. Jo alkutaipaleelta lähtien yrityksen asiakkaina on ollut suuria yritysketjuja, mikä on tuonut yritykselle vahvaa osaamista juuri liike-, toimisto- ja teollisuusrakentamisesta.

 

NYT JA TULEVAISUUDESSA

Nykyisin asuinrakennussuunnittelumme tuloksia on nähtävissä useilla eri paikkakunnilla Etelä- ja Länsi-Suomessa. Olemassa olevien kiinteistöjen perusparannus tai laajennus on suunnittelultaan ja toteutuksiltaan monesti jopa vaativampaa, kuin puhtaalta pöydältä lähtevä uudisrakennuksen suunnittelu. Liiketoiminnan on pystyttävä jatkumaan rakennustöiden aikanakin. Omaamme kokemuksia tästä niin kaupan kuin teollisuudenkin alalta.

Tulevaisuuden haasteina näemme suunnittelupalvelutarjontamme laajentamisen. Keskeinen haaste on rakentamisen ympäristövaikutusten hallinta osana suunnitteluprosessia.